Производство на сачове /Saches - Cooking with this dish you keep vinamins and taste quality of your products and create folk-style unique in your house and restaurant-It can use direct above gas-cooker, hot-plate or fireplace! / , керемиди,шишлици, буренца, котлета, гърнета, тризъбци, битови тигани.гр.Варна,ул.Ак Курчатов-1,Стоково тържище,складова база ''ЛАЗУР''.GSM: 0888/850 328, 0895/452 858; e-mail:suvenirkeramik@abv.bg

 
Производство на сачове /Saches - Cooking with this dish you keep vinamins and taste quality of your products and create folk-style unique in your house and restaurant-It can use direct above gas-cooker, hot-plate or fireplace! / , керемиди,шишлици, буренца, котлета, гърнета, тризъбци, битови тигани.гр.Варна,ул.Ак Курчатов-1,Стоково тържище,складова база ''ЛАЗУР''.GSM: 0888/850 328, 0895/452 858; e-mail:suvenirkeramik@abv.bg

 
Рейтинг: 3.00
(39)
Каталог
Глог
Форум
Календар
За контакти
Връзки



Каталог
Сач с метална поставка
Сач: керамика; Поставка-ковано желязо и дръжки от стругован бук;сач с диаметър: Ф24 cm.;сач с диаметър: Ф29 cm.,Сач с диаметър: Ф32 cm. Сача е глинено изделие, подходящо за приготвяне на различни месни и вегетариански ястия и специалитети. За Ваше улеснение, сача е термично обработен /закален / и готов за експлоатация. Използва се в пещ, във фурна, на газов и електрически котлон. Сача се поставя в/у готварския уред, намазва се с мазнина- вътрешната му част-дъното,страните и ръбовете. Влючва се готварския уред , когато сача е достигнал температура за готвене, мазнината започва да изсъхва, долива се още малко мазнина и сача е готов за работа. ВАЖНО! Сача не се залива с вода и препарати !Мие се на течаща вода, когато е напълно изстинал,след което се забърсва със суха кърпа.

Сач с капак-Подник
Сач с капак,дълбок 6 см.,обработен-ф-24см.,ф-29 см.,ф-32 см.

Поставка за сач
Поставка за сач-ковано желязо:ф-24 см.,ф-28 см.,ф-30 см. и ф32 см.

Керемиди с поставка
Керемида малка с поставка ковано желязо и вместимост 350 мл. Керемида голяма с поставка ковано желязо и вместимост 450 мл. Керемидата е традиционен за българската кухня съд. Приготвяното в нея ястие може да се пече в пещ, фурна или микровълнова фурна. Този съд позволява приготвянето на изключително разнообразни ястия, изискващи запичане.

Поставка за керемида
Можете да поръчате и само поставката.С поставката можете удобно и красиво да поднесете горещата керемида на масата.

Гърне с чашка за фламбиране
Гърне с похлупак: керамика; Поставка: ковано желязо, чашка за фламбиране; Отвор: Ф 9 см; Височина: 12 см; Вместимост: 800 ml Ястията, приготвени в гърнето, се сервират с неговата стойка от ковано желязо. Характерно за поставката е чашката за фламбиране. В нея се налива спирт или гел за фламбиране, който се запалва непосредствено преди поднасяне на клиента.Гърненцето е подходящ съд за сервиране на традиционния Български "Боб в гърне"

 начало 1 . 2 . 3 . 4 . 5 край 

0.0354